UCAPAN TAKZIAH DI ATAS PEMERGIAN ALMARHUM CIKGU AMIR MAHMUD (NAIB YANG DIPERTUA PAS KAWASAN KALABAKAN) KE RAHMATULLAH

Parti Islam Se-Malaysia Negeri  Sabah  (PAS Sabah) merakamkan ucapan takziah kepada seluruh anggota keluarga Almarhum  Cikgu Amir Mahmud yang telah kembali ke rahmatullah pada pagi Selasa 30 Januari 2013.

Sesungguhnya  pemergian Almarhum merupakan kehilangan besar buat semua ahli, pendukung dan penyokong PAS di negeri Sabah ini. Semoga segala khidmat dan pengorbanan yang Almarhum persembahkan kepada perjuangan Islam mendapat ganjaran yang setimpal daripada Allah Rabbul Jalil.

Bagi pihak  seluruh kepimpinan dan ahli-ahli PAS Negeri Sabah, sekali saya mengucapkan takziah  dan berharap kepada semua keluarga, sahabat-handai, pend0kong dan penyokong PAS di seluruh Negeri Sabah agar bersabar dengan ketentuan Allah SWT ini. Saya berdoa semoga Allah SWT melimpahi rahmat ke atas roh beliau dan mudah-mudahan beliau ditempatkan bersama-sama roh para solihin dengan izin Allah SWT,  InsyaAllah.

Mohd Aminuddin Aling
Pesuruhjaya PAS Negeri Sabah
18 Rabiulawal 1434H / 30 Januari 2013M

Advertisements

1 Comment

Filed under News

One response to “UCAPAN TAKZIAH DI ATAS PEMERGIAN ALMARHUM CIKGU AMIR MAHMUD (NAIB YANG DIPERTUA PAS KAWASAN KALABAKAN) KE RAHMATULLAH

  1. takziah pd keluarga Allahyrham dan al-fatihah utk roh Allahyarham semoga rohnya diampuni Allah dan ditempatkan bersama org beriman dan para solehin

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s